Extra’s te huren

Ontbijtservice
Wilt u uw vaarvakantie heerlijk ontspannen genieten? Boekt u dan een ontbijtservice bij uw gehuurde boot. Het ontbijt is voor 2 personen, maar kan ook voor 4,6 of 8 personen. Wij zorgen ervoor dat u de eerste ochtend aan boord kunt genieten van een heerlijk ontbijt. Dit bestaat uit 2 krentenbollen, suikerbrood, verschillende desem afbakbroodjes, jus d’orange en hartig- en zoet broodbeleg. Zegt u nu zelf: dat kunt u toch niet weerstaan??
Kosten: € 14,50 voor 2 personen

Pakket Friese lekkernijen
Tijdens uw vakantie wilt u genieten van al het moois wat Friesland te bieden heeft. Om ervoor te zorgen dat u het lekkers van Friesland niet vergeet, hebben we speciaal voor u de 3 lekkerste Friese producten in een pakket gevoegd: oranjekoek, suikerbrood en Fryske dûmkes. Het pakket is zowel in klein als groot formaat te krijgen. Het kleine pakket is voor 2/3 personen en het grote pakket voor 4/5 personen.
Kosten kleine pakket: € 13,15
Kosten grote pakket: € 20,65

Koffie- of theepakketje
Heerlijk genieten samen met een goed gesprek en een bakje koffie of thee? In deze pakketjes bevinden zich een aantal thee- of koffiesmaken en een pakketje met leuke, interessante vragen die je aan elkaar kunt stellen. Durft u het aan?
Kosten: € 9,95 per pakketje

Beddengoed
Bij de standaarduitrusting van de motorboot horen hoofdkussens (zonder sloop), maar al het overige beddengoed dient u zelf mee te nemen.
Omdat beddengoed altijd veel ruimte inneemt in uw auto, kunt u ervoor kiezen deze bij te huren voor uw vaarvakantie. Op die manier heeft u geen extra bagage mee en geen extra was bij thuiskomst. Het te huren beddengoed bestaat uit een hoeslaken, een dekbed met overtrek en een kussenovertrek.
Kosten: € 18,- per persoon

Pakket keukendoeken
De keukenuitrusting van alle elektrische boten is zeer uitgebreid. U vindt er alles wat u nodig heeft om tijdens uw vakantie uitgebreid te kunnen koken, mocht u dat leuk vinden. Het enige wat ontbreekt in de uitgebreide uitrusting zijn keukendoeken.
U kunt een pakket keukendoeken bij huren bestaande uit een handdoek, theedoek en een keukendoekje.
Kosten: € 3,50 per pakket

Vaarinstructie
U ontvangt altijd van ons een korte basisuitleg over de boot. Daarnaast krijgt u een boordboek waar veel informatie in staat over de boot.
Heeft u echter weinig ervaring, dan kunt u een instructie bijboeken. U kunt deze voor 1 of 2 uur bijboeken en dit zorgt voor een meer ontspannen vakantie.
Heeft u geen ervaring, dan is het bijboeken van een instructie verplicht. U mag zelf kiezen voor 1 of 2 uur instructie, maar als blijkt dat 1 uur niet voldoende is dan bent u verplicht het 2e uur ook af te nemen.
Kosten: € 55,- per uur
De vaarinstructie vindt plaats na het inchecken. Indien uw incheck op vrijdagavond is, zullen wij ook proberen op vrijdagavond nog de instructie te geven. Het kan echter voorkomen dat dit zaterdagochtend word, vanwege drukte of het weer (te donker).

Zwemvesten
Standaard vindt u aan boord van de elektrische houseboat geen zwemvesten. U kunt deze echter bijboeken voor uw eigen veiligheid. Wij hebben zowel kind- als volwassen zwemvesten.
Kosten: € 5,- per zwemvest

Wifi
Tegenwoordig voor veel mensen onmisbaar: WiFi. Daarom kunt u bij ons ook WiFi aan boord huren, zodat u altijd de leukste activiteiten in uw vakantieplaats kunt opzoeken.
Kosten: € 2,50 per dag
Let op: de wifi is niet onbeperkt, maar kent een dag maximum.

Vouwfiets
Voor uw gemak kunt u bij uw motorboot een vouwfiets huren. Met een vouwfiets kunt u meer van het mooie Friesland ontdekken. De fiets is erg compact en kan daarom makkelijk aan boord worden meegenomen.
Let wel op: het aanbod vouwfietsen is beperkt en u kunt maximaal 2 per boot boeken!
Kosten: € 30,- per fiets

SUPboards
Voor uw plezier en dat van uw gezin kunt u een SUP bij de houseboot huren. Met een SUP wordt uw vakantie op het water pas helemaal compleet! De SUP is erg compact en kan daarom makkelijk aan boord worden meegenomen.
Let wel op: het aanbod SUPboards is beperkt en u kunt maximaal 2 per boot boeken!
Kosten: € 85,- per SUP voor de periode van één week, midweek en weekend. Huurt u 2 weken dan betaalt u € 160,- per SUP, 3 weken € 230,- en 4 weken € 300,-

Drinkwater-pakket
Aan boord vindt u een keuken met stromend water. Het water aan boord is schoon kraanwater, echter het smaakt niet zoals thuis uit de kraan. Omdat wij begrijpen dat u toch graag “lekker” water wilt drinken, maar niet met zware flessen wilt slepen vanuit huis, bieden we u een drinkwater-pakket aan. Dit pakket bestaat uit 5L water, verdeeld over flessen met verschillend formaat.
Kosten: € 9,50 (incl. statiegeld)