Extra’s te boeken

Vakantie is genieten en dat betekent dat wij u het u zo makkelijk mogelijk willen maken. Zo kunt u vele extra’s boeken, zodat uw vakantie nog sneller en relaxter begint.
Denkt u bijvoorbeeld aan beddengoed, een keukendoekpakket, vouwfiets of WiFi.
Of wat dacht u van een heerlijk diner in het restaurant van de haven?

EXTRA’S

Beddengoed
Bij de standaarduitrusting van de motorboot horen hoofdkussens, maar al het overige beddengoed dient u zelf mee te nemen.
Omdat beddengoed altijd veel ruimte inneemt in uw auto, kunt u ervoor kiezen deze bij te huren voor uw vaarvakantie. Op die manier heeft u geen extra bagage mee en geen extra was bij thuiskomst. Het te huren beddengoed bestaat uit een hoeslaken, een dekbed met overtrek en een kussenovertrek.
Kosten: € 15,- per persoon

Pakket keukendoeken
De keukenuitrusting van alle elektrische boten is zeer uitgebreid. U vindt er alles wat u nodig heeft om tijdens uw vakantie uitgebreid te kunnen koken, mocht u dat leuk vinden. Het enige wat ontbreekt in de uitgebreide uitrusting zijn keukendoeken.
U kunt een pakket keukendoeken bijhuren bestaande uit een handdoek, theedoek en een keukendoekje.
Kosten: € 2,50 per pakket

Vaarinstructie

U ontvangt altijd van ons een korte basisuitleg over de boot. Daarnaast krijgt u een boordboek waar veel informatie in staat over de boot.
Heeft u echter weinig ervaring, dan kunt u een instructie bijboeken. U kunt deze voor 1 of 2 uur bijboeken en dit zorgt voor een meer ontspannen vakantie.
Heeft u geen ervaring, dan is het bijboeken van een instructie verplicht. U mag zelf kiezen voor 1 of 2 uur instructie, maar als blijkt dat 1 uur niet voldoende is dan bent u verplicht het 2e uur ook af te nemen.
Kosten: € 50,- per uur

Zwemvesten
Standaard vindt u aan boord van de elektrische houseboat geen zwemvesten. U kunt deze echter bijboeken voor uw eigen veiligheid. Wij hebben zowel kind- als volwassen zwemvesten.
Kosten: € 5,- per zwemvest

Vouwfiets
Voor uw gemak kunt u bij uw motorboot een vouwfiets huren. Met een vouwfiets kunt u meer van het mooie Friesland ontdekken. De fiets is erg compact en kan daarom makkelijk aan boord worden meegenomen.
Let wel op: het aanbod vouwfietsen is beperkt!
Kosten: € 30,- per fiets

Wifi
Tegenwoordig voor veel mensen onmisbaar: WiFi. Daarom kunt u bij ons ook WiFi aan boord huren, zodat u altijd de leukste activiteiten in uw vakantieplaats kunt opzoeken.
Kosten: € 1,- per dag