Lieve klanten,

De huidige situatie rondom het Coronavirus doet onwerkelijk aan. Er zijn veel vragen en zorgen natuurlijk ook. We realiseren ons hoe belangrijk gezondheid en omkijken naar elkaar is.

Het is een gek idee dat we onze unieke en geliefde plek de komende tijd met minder mensen kunnen delen. Zeker na al onze enthousiaste voorbereidingen op het nieuwe seizoen.

We volgen de steeds veranderende berichtgeving natuurlijk op de voet en hopen zo snel mogelijk weer onze gasten op een normale manier te mogen ontvangen. Dit zijn de huidige maatregelen;

• Bootverhuur is mogelijk. Maximaal 3 personen per boot tenzij uit 1 gezin/huishouden.

• Een deel van de bruggen en sluizen blijven t/m 28 april dicht in winterstand. Dit betekent dat ze niet standaard draaien, maar wel op afroep

• De haven is gewoon open, er is water en stroomvoorziening mogelijk.

• Het toiletgebouw is vanwege een noodverordening tot en met 28 april gesloten.

• Algemene regels: geen groepsvorming met drie of meer personen (uitgezonderd gezinnen/huishoudens) en dat er onderling 1,5 m. afstand van elkaar bewaard kan worden.

• Ter bescherming van onze gasten en onze collega’s er geen hand tot hand contact is. Er zal op verschillende extra plaatsen handen gewassen of gedesinfecteerd kunnen worden.

• Voor de gasten die al hebben geboekt, gelden, hoe lastig soms ook, de annuleringsvoorwaarden. Hoe dit er precies uitziet gaan we per boeking bekijken. Voor boekingen die niet plaats kunnen vinden tot 28 april 2020, is de voucher regeling van kracht (zie andere nieuwsbericht)

Wij volgen de adviezen van de overheid op en zullen ten alle tijde proberen u een gezellige vakantie aan boord te bezorgen.

Namens het hele team van Sailingcenter Langweer wensen wij iedereen gezondheid, rust en ruimte in deze onzekere tijden toe.

Leave a comment